En levande miljö med något för alla

Strandängen erbjuder inte bara en boendekvalitet utöver det vanliga utan även en mängd projekt i planeringsstadiet som kommer att göra stadsdelen värd att besöka i sig. Företagarcentrum, elitkockskola, områdets eget växthus, kallbadhus, matvaruaffärer och restauranger. Vill du ha löpande uppdateringar om vad som händer så lämnar du bara din e-mailadress vid formuläret vid sidfoten nedan.

image

Vissa saker som vårt fina växthus är redan på plats och andra, som exempelvis ett kallbadhus, är inne i ett intensivt planeringsskede. Vi kan verkligen utlova att Strandängen kommer att utvecklas under den närmaste tiden. Här finns förutsättningarna och dynamiken för att skapa Jönköpings “sjönaste” läge.

Elitkockskola på Strandängen

Vi hoppas på smakupplevelser utöver det vanliga när satsningarna på en kockutbildning i Elitnivå drar igång på Strandängen.

Mat och utbildning i framkant

Sverige ligger i framkant vad gäller haute cuisine och vi är grymt stolta över att kunna bidra till det genom att just nu lägga upp planerna för en av landets få elitkockskolor.

Jönköping har en spännande- och dynamisk flora av restauranger och Tommy Myllymäki har inspirerat många av stadens krögare vilket märks. Mer information kommer inom kort!

image

En levande närmiljö med plats för företagandet

Planerna på ett företagarcentrum med moderna och lättillgängliga ytor anpassade för dagens behov av tekniska lösningar och flexibla lokaler börja nu på allvar att ta form.

image

Vi vet att en levande och dynamisk boendemiljö också ställer krav på utbud och tillgänglighet. Därför satsar vi stort på att skapa ytor för ett businesscamp med affärsverksamheter och bra kommunikationer. Vi vill att Strandängen att kunna erbjuda det bästa i direkt närhet till boendet och i samklang med de fantastiska omgivningarna.

Det du behöver för din vardag

Dagisplatser, butiker och kaféer. Helt enkelt det du behöver för att få vardagen att fungera så smidigt som möjligt. Allt ligger inom ramen för vår vision kring hur vi kommer att utveckla Strandängen den närmaste tiden.

Livsmedelsbutik och plats för aktivitet

Plats för såväl träning som avkoppling med idrottshall och gemenskaphetsytor såväl som småbutiker och kaféer kommer att göra stadsdelen till en av de mest attraktiva i regionen.

Redan idag finns det en stark dynamik och ett engagemang på Strandängen som vi är angelägna om att ta tillvara och utveckla.

image

Skolskog och paddeltennis

Strandängen kommer att erbjuda ett rikt utbud av möjligheter för den som älskar naturen och att röra på sig.

image

Redan idag arbetar Montessoriförskolan aktivt med sin egen “skolskog” i omedelbar anslutning till dagiset där barnen får upptäcka och utforska naturen. För den som gillar sport och motion finns förutom fantastiskt natursköna löparslingor även planer på idrottshall och paddeltennisbana framöver.