PRISBELÖNADE ORMHUSET

Det prisbelönta Ormhuset fick stadsbyggnadspriset förra året för god arkitektur. Med sin böljande, organiska fasad lever det väl upp till förväntningarna om hur en moderna fastighet skall byggas.

image

 

Ett unikt kvarter i fantastiska omgivningar

Vill du bo ett stenkast från centrala Jönköping, mitt i ett naturskönt område? Strandängen erbjuder vidsträckta vyer över Vättern och kantas av fält, skogar och åkrar. Att du sedan kan ta cykeln in till centrala Jönköping på bara 10 minuter gör Strandängen unikt. Välkommen hit!

Ett kvalitativt boende

Vår vision är att skapa en ny stadsdel; ett attraktivt och kvalitativt boende där ljusförhållandena, utsikten mot Vättern och den vackra natur- och kulturmiljön, nyttjas i största möjliga mån.

Strandängen har fantastiska förutsättningar att bli ett unikt bostadsområde. Med sin närhet till centrum, grönområden och Vättern, ges det goda förutsättningar för rekreation och fritidsaktiviteter. Tillsammans med kommande utbyggnadsområde på västra sidan av järnvägen och kompletterat med handel, verksamheter, skola och service kan Strandängen bli en levande hållbar stadsdel.

Strandängens nya bebyggelse består av flera etapper, där första etappen är påbörjad i och med byggnationen av Ormhuset.